Deze website is nog in opbouw, maar zeker reeds de moeite waard om te bezoeken. Kom geregeld eens terug. Bewaar de link in je favorieten.

Vrijwilligerswerk

 

Beste bezoeker, 

 

Deze site werd opgericht vanuit het initiatief van een aantal vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken om het apostolaatswerk van de jonge congregatie "Servi Jesu et Mariae" of "Dienaren van Jezus en Maria" mee mogelijk te maken. 

Apostolaatswerken

Aangezien de kloosterorde volledig zelf in haar behoeften en huisvesting moet voorzien, is elk beetje financiële steun welkom, temeer omdat zij wil investeren in een katholieke jeugdbeweging, degelijk katholiek onderwijs, catechese voor kinderen en volwassenen, liturgie zoals de Kerk dit voorschrijft, bedevaarten, conferenties, enz...

Gebeden CD

Aangezien het gebed centraal staat in het dagelijkse leven van de kloosterlingen, en gebed in deze woelige tijden meer dan ooit nodig is, hebben we een CD met allerlei belangrijke gebeden opgenomen, voorzien van passende achtergrondmuziek. Door op de foto te klikken kan je het overzicht van de gebeden bekijken.

Deze CD is te verkrijgen tegen een vrije en vrijblijvende bijdrage, die je, na ontvangst van de CD, rechtstreeks op de rekening van de kloostergemeenschap kan storten.

Iban : BE82 0017 6599 8568

BIC : GEBABEBB

Ben je via een link op deze site terechtgekomen: ook vrije giften zijn steeds welkom thumbsup.

Je kan deze CD bestellen door een mailtje te sturen naar apostolaatsjm@gmail.com met de boodschap 'Bestelling gebeden CD's', en op die manier helpen met de verspreiding ervan. Vermeld het aantal CD's dat denkt nodig te hebben. Gelieve zeker je adres niet vergeten te vermelden en eventueel je telefoonnummer.

Als je de CD niet kan afspelen, laat dit dan weten. Misschien kent je CD-speler het bestandstype niet. Na het schrijven wordt elke CD getest.

Allerlei

Via deze site worden ook diverse zelfgemaakte rozenkransen (o.a. ook die van de H. Theresia van Lisieux, de Aartsengel Michaël, kindje Jezus van Praag, ...) en een aantal religieuze artikelen aangeboden. Regelmatig zal het aanbod vernieuwd worden.

Uitnodiging

Wil u deze jonge congregatie een hart onder de riem steken, aarzel dan niet een bijdrage over te maken op de kloosterrekening.

U bent ook steeds welkom in het klooster zelf om de Heilige Mis bij te wonen. De hoogmis wordt opgedragen op zondag om 11u.

Wekelijks wordt er op donderdagavond het rozenhoedje gebeden, gevolgd door de H. Mis met aansluitend aanbidding en biechtgelegenheid.

Elke eerste vrijdag van de maand is er de verering van het Heilig Hart van Jezus, op de eerste zaterdag van de maand vindt de verering van het Onbevlekt Hart van Maria plaats en elke derde vrijdag is er de pater Pio gebedsgroep. Meer informatie vindt u hier.

Meer en meer jonge mensen en jonge gezinnen, onze toekomst, vinden hun weg op zondag naar de kapel die de congregatie ter beschikking wordt gesteld. Hieronder vindt u de link. Neem maar even een kijkje.

 

www.dienarenvanjezusenmaria.org

 

 

Het vrijwilligers team